Blog

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZITŐK
23
Márc

Életmód váltók FIGYELEM!

Te gondoskodtál az újévi lendület mellett, hogy a szervezetedben új stresszként jelentkező testmozgás, sport pozitív hatásaid még egy kicsit felturbózd? És arról, hogy a kimerülést és ezzel járó sportsérüléseket elkerüld?

KALCIUM-CINK-MAGNÉZIUM, A NYERŐ HÁRMAS!
15
Márc

kalcium rendkívül fontos ásványi anyag,
azt is mondhatnánk, hogy nélküle nincs élet, ugyanis minden sejtnek, szövetnek szüksége van rá. A kalciumnak a csontok szilárdságának biztosításán kívül meghatározó szerepe van az idegek és izmok ingerelhetőségében, az izom összehúzódásban, sőt még a véralvadásban is. Sőt jótékony hatása van az idegrendszerre is, csökkenti a stresszt, és kiválóan felveszi a harcot az álmatlansággal szemben is.

SPIRULINA, A SZUPERÉLELMISZER!
07
Márc

A spirulina az egyik legősibb élőlény Földünkön. Egy tápanyagokban hihetetlenül gazdag algafajta. Mind a WHO (Egészségügyi Világszervezet), mind a NASA által “szuperélelmiszernek” elfogadott táplálékkiegészítő. Ez az alga szinte tökéletes táplálék, mert méregtelenít, táplál, lúgosít, feltölti a szervezetet nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. Több mint 100 féle tápanyagával, a világon ismert növények közül, a legteljesebb tápanyag-kombinációval rendelkező élelmiszernek tartják.

Nyári kaja-tippek
27
Febr

Örök téma, kifogyhatatlan ötletek, remek kreációk! Télen-nyáron téma az étkezés, de minden időszaknak megvan a maga „íze”. Télen simán gyűrjük a nehezebb kajcsikat is – persze a tudatos táplálkozás keretein belül, vagy nem -, ilyenkor jó bekuckózni egy kakaóval a meleg, puha ágyba. Ezzel szemben nyáron pezseg az élet, a lájtosabb, könnyen emészthető étkek után vágyakozunk. Ezerszám nyílnak a kinti teraszos helyek, ahonnan isteni grill illatok törnek ki és árasztják el környezetüket. A levegőben érezni az emberek pozitív, vidám hangulatát, ami akarva akaratlanul minket is átjár…hmm, ez aztán 100% NYÁR!